Hvem er din nabo egentlig? Og hvad med ham, du altid ser nede i Brugsen, når du handler? I de landsdækkende medier er det sjældent dem, som er lige i nærheden af dig, som man kan læse mere om og lære at kende.

Hvis du bor i Nordsjælland og gerne vil blive klogere på de mennesker, der gør en forskel i dit lokalområde, så er der godt nyt. Magasinet Qoolii er nemlig et online magasin, som dækker og rapporterer fra hele Nordsjælland. Og blandt deres blogindlæg og artikler om alt mellem himmel og jord finder du også portrætter af mennesker, der holder til i netop dit lokalområde.

Er du også vild med portrætter?

Portrætter (altså den skrevne af slagsen) giver et indgående indtryk af en person. Der er tale om et dybdegående interview, hvor man kommer lidt længere end bare vedkommendes alder og bopæl. Hvis du leder efter menneskelig inspiration og gerne vil tættere på de mennesker, der betyder noget i dit lokalområde, så er Nyheds Magasinet Qoolii det rigtige sted for dig.

Du kan andet læse om succesfulde iværksættere, direktører, kunstnere og andre, der har gjort deres drøm til virkelighed. I portrætterne kan du blandt andet finde svar på, hvordan de selv mener, at de er kommet til det sted, de er i dag. Drømmer du selv om at komme ud over rampen, kan det være et rigtigt godt sted at finde inspiration og motivation.

Det giver også et unikt indblik i en livsstil, som er helt unik.

Nyheder, der er relevante for dig

Nyheds Magasinet Qoolii er skabt for at levere relevante nyheder til alle dem, der bor og lever i Nordsjælland.

Som sagt kan det sommetider virke fjernt at læse om andre i landsdækkende medier. Men i et mere lokalt magasin kan du i modsætning hertil komme til at læse om dem, der bor lige nede ad gaden, og som alligevel har en interessant historie.

Derfor kan du altid være sikker på at finde spændende og relevante artikler i Nyheds Magasinet Qoolii. Der ligger allerede nu en lang række portrætter klar, og der kommer løbende flere og nye til.