OnlineAvisen, som kan findes på online-avisen.dk, blev startet i 2018. Dette nyhedsmedie blev startet som modsvar på mange traditionelle medier, hvor det kan være svært at følge med. Lige siden mediets start har der været utroligt stor medvind, og avisen har nu over 10.000 læsere om måneden.

Hos OnlineAvisen handler det hele om den gode historie. Men i modsætning til traditionelle aviser, så skal historien ikke bare være spændende – den skal også fortælles godt. Dette betyder altså, at du kommer til at læse artikler, der går i dybden.

I stedet for at du skal have så mange detaljer som overhovedet muligt på kort plads, så er det anderledes. Du får nemlig dybdegående artikler indenfor mange forskellige emner, som alle prøve at give dig et dybere indblik i et emne.

På OnlineAvisens hjemmeside bliver der kun udgivet mellem to og fem artikler om måneden.

Det er ikke mange, men det gør, at du kan fordybe dig. I stedet for den opmærksomhedskrævende strøm af nyheder på sociale medier, så er der her mindre at tage stilling til. Det er en fordel, fordi så kommer du reelt til at lære ting, du kan huske.

Hvad kan du læse om hos OnlineAvisen?

Med dette online nyhedsmedie, så får du dækket mange forskellige emner. Her finder du fem nyhedsområder:

  • Elektronik
  • Indretning
  • Livsstil og mad
  • Mode
  • Rejse & fritid

Dette betyder altså, at uanset om du går på i de nyeste gadgets, det fedeste tøj eller mest populære feriesteder, så kan du finde det hele her hos Online Avisen.

Dette er igen at fordelagtigt afbræk fra de mange forskellige nyhedshistorier, som vi møder på en daglig basis. Det er tilfældet, fordi du ikke skal ud at lede efter dine artikler fra mange forskellige steder af. I stedet så kan du nøjes med at besøge én hjemmeside, hvor du kan få al den information, du har brug for.

Derudover findes der et stort problem med andre aviser – de udgiver så mange artikler, at kvaliteten bliver svingende. Hos OnlineAvisen kan du være sikker på, at hver artikel vil være dybdegående og lærerig. Her ved du nemlig, at de ikke skriver så mange artikler som muligt, men altid følger de gode historier. Derfor kan du være sikker på, at du kun får de mest dybdegående nyhedshistorier her!