Miljøet fylder meget i vores moderne tid. Klimaforandringerne ses overalt i fjernsynet, i aviserne og på nettet. Det er tydeligt i både den private og offentlige debat, at situationen er alvorlig.

Men selvom der er utroligt meget snak om klimaet og de udfordringer, vi står over for, er det ofte, som om at der ikke ligger så meget handling bag ordene.

Hele verdenssamfundet taler om den grønne omstilling, og stort set alle landes ledere mødes til store klimatopmøder, men indtil videre er der ikke kommet mange resultater ud af debatterne.

Derfor er det nu op til især virksomheder og enkelte privatpersoner at gå forrest på vejen mod en grønnere og bedre verden.

Ved hjælp af den grønne ordning noco2.dk kan du være med til at sætte handling bag ordene og gøre en grøn forskel – uanset om du er en virksomhed, en familie eller bare dig selv.

Kan en enkelt person virkelig gøre en forskel?

En af de mest fremtrædende årsager til den manglende aktion på klimaområdet er, at mange tvivler på, om de kan gøre en grøn forskel, der kan mærkes.

Det er klart, at det ville give en større effekt, hvis også landene og politikerne havde større fokus på grønne handlinger og omstillingen generelt.

Dog betyder det langt fra, at du ikke kan gøre en forskel som privatperson. Måske gør det ikke den store forskel her og nu, at du virkelig gør noget for at nedbringe dit eget CO2-fodspor.

Men hvis vi alle sammen gør det, vil det gøre en kæmpe forskel. Og jo flere, der beslutter sig for at gå forrest på vejen mod en grøn verden, jo flere vil også beslutte sig for at følge efter.

Derfor kan du, både som privatperson og som virksomhedsejer, være med til at starte en grøn bevægelse, som i sidste ende kan få stor indflydelse på klimaet og dets sundhed.

Hvad er noco2.dk?

Som virksomhed eller privatperson kan du blive en del af No CO2-ordningen. Når du tilmelder dig ordningen, vil du få et grønt badge, som du kan bruge på din website og dine sociale medier.

Der er ikke nogen fysiske krav til medlemskabet, så du behøver ikke aflyse årets flyrejser eller droppe kødet for at blive en del af den grønne bevægelse.

Tanken er derimod, at ordningen kan være med til at inspirere andre til at sætte handling bag ordene og tænke mere over, hvad de gør for at gøre verden til at grønnere og bedre sted at være.

Det eneste krav til dig, som gerne vil være medlem af ordningen, er derfor at du har fokus på klimaet og ønsker at gøre en grøn forskel.

Hvis du er en af dem, der drømmer om en sundere og mere bæredygtig verden, er No CO2-ordningen det oplagte sted at starte – både for privatpersoner og virksomheder.