Modebloggen skriver alt om mode og de får det hele med. Du får både nøgletal fra branchen samt en masse informative artikler om mode.

Den er helt sikkert et kik værd og hvem er ikke interesseret i at være med på moden og de nye snit og farver.

Men, ”Hvad er mode egentlig?” kan man spørge sig selv. Mode skal gerne sende et signal om noget, der er friskt og nytænkende, eller noget der kan bringe den svimlende nostalgi og de ældre minder frem. Mode skal kunne sættes op ved siden af noget andet. Mode handler om at skabe kontrast og nuancer. Derfor er modetøj til kvinder er noget af det, vi holder allermest af at sælge.

Vi elsker den verden uden begrænsninger, som modetøj til kvinder nu engang har, og specielt elsker vi denne modehistoriske periode, vi befinder os i lige nu, hvor alt er tilladt. Vi mener, at mode kan sættes lig med det at eksperimentere, og det bærer vores sortiment desuden præg af.

Mange kvinder er desværre i krise med sig selv, når det kommer til deres udseende. Nogle lader deres alder sætte grænser for, hvad de kan tillade sig at have på, men det gør vi ikke her. Vi sælger derfor modetøj til kvinder i alle aldre, og vores kundebibliotek indeholder en meget bred horisont af aldersgrupper – både de helt unge og de lidt ældre.

Desuden gælder valget af modetøj til kvinder om at benytte sig af kroppen på den rigtige måde. F.eks. er farvekontraster et godt redskab til at opnå et friskt udseende. Vil du læse mere så er det bare at gå til mode-bloggen.dk. Moden skifter hele tiden og du bør følge med.