Mascha Vangs blog byder på et blik ind i en dansk tv-personlighed, model og realitystjerne. Men samtidig er det et intimt blik ind i en kvindes moderne liv, der er fyldt med fester, hjemmeliv, en datter, kæreste, shopping, resjer og meget mere.

Følg med på Mascha Vangs blog for et indblik i en unik kvindes liv, der følger med på de nyeste trends og giver sin egen personlige vinkel på alt, hvad hun foretager sig.

De små glæder

Mascha Vangs blog er til dem, der nyder hverdagens små øjeblikke, for det er dem, Mascha deler ud af på sin blog og på hendes instagram.

Det handler om at tage sig tid til at se det smukke i de enkle ting. Hvad enten det er en sommerdag på stranden eller bare en dag inden for med en god bog i hånden.

Mascha Vang deler ud af det hele: bøger, opskrifter og små tips og trick, som vi alle kan få nytte af i hverdagen.

Hvor skal sommerferien gå hen?

På bloggen kan man finde inspiration til, hvor man skal rejse hen i sin sommerferie, og hvilken selvbruner, solcreme og bog, man skal have med i sin kuffert.

Hvad enten turen går til et varmere land eller blot til en anden del af Danmark, så kan man finde inspiration til det på bloggen. Desuden kan man finde nyttige tips til restauranter, shopping og seværdigheder hos de forskellige feriedestinationer.

En personlig livstil

På Mascha Vangs blog kommer hun med mange gode råd til stil, mode og livet med alt, hvad det indebærer. Men hendes blog har også en personlig vinkel, hvori hun deler sine tanker om sit eget liv, sin datter, sin bog og sig selv.

Desuden er bloggen interaktiv, og læsernes tips og indspark gør bloggen til en unik oplevelse at besøge. Bloggen er således mere end bare en reklame for en speciel livstil, men er et personligt indblik i livet som Mascha Vang som mor, kvinde, ven, kæreste og datter.