JJFC Online er ikke nogen helt almindelig virksomhed. Det er en nemlig en virksomhed, der arbejder på tværs af brancher og har flere bolde i luften på samme tid.
Man kan dele virksomheden op i 4 forskellige dele, nemlig fotografi, SEO, Detailhandel og online shops. Det er fire områder, der virker forskellige, men måske ikke er så langt fra hinanden, som man skulle tro.

Eksempelvis er både professionel fotografering og SEO yderst relevant, når man har online shops eller webshops inden for detailhandel.

Derfor er det en virksomhed, som kan hjælpe mange forskellige kunder med netop det behov, som de har. JJFC Online er derfor en alsidig virksomhed, som uden tvivl også kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Detailhandel med modetøj til kvinder

JJFC Online driver blandt andet en detail forretning i Charlottenlund med navnet Chopin. Forretningen sælger primært modetøj til kvinder på tværs af mærker og stilarter.

I Chopin Charlottenlund forhandles eksempelvis det populære mærke Mos Mosh, der især er kendt for deres jeans til kvinder. Men i butikken findes også et stort udvalg af kjoler, toppe og sko.

I dag er meget af detailhandlen rykket online, men er man mere til at mærke på varen og prøve tøjet på, inden man investerer, så er Chopin i Charlottenlund et besøg værd.

Online shops med tøj fra Chopin

Men dem, der foretrækker at shoppe derhjemme fra sofaen, skal naturligvis ikke snydes fra de mange lækre tilbud, som man kan finde hos Chopin Charlottenlund.

Derfor står JJFC Online også bag to online webshops, Chopin Charlottenlund og Chopin International, der ligger på chopin.dk. Også her finder man et stort og alsidigt udvalg af lækkert modetøj til kvinder.

Kompetent SEO

Hvis man selv har en hjemmeside eller driver en webshop, ved man, hvor vigtigt det er med god SEO. Det ved de også hos JJFC Online. Ud over at hjælpe kvinder med at finde flot modetøj i høj kvalitet, kan JJFC Online derfor også hjælpe andre folk med at optimere deres hjemmesider til Google, Bing, Yahoo og de mange andre søgemaskiner der findes.

Selskabet kan hjælpe med mange ting inden for online markedsføring og søgemaskineoptimering, hvilket sikrer din synlighed og succes på nettet. Hvis du går mere op i markedsføring end mode, kan JJFC Online altså også hjælpe dig.

Professionelt fotografi til alle behov

Sidst men ikke mindst tilbyder JJFC Online også fotografering i høj kvalitet. Der tilbydes specialfoto efter ønske, som både kan skydes i studio og on-location.

JJFC Online kan blandt andet hjælpe med produktfotos med model eller med special opgaver, eller der kan tages lookbook fotos.

I forbindelse med den professionelle fotografering bliver billederne altid efterbehandlet, og der kan også laves grafisk design på og med dem, hvis det ønskes. På den måde er JJFC en yderst alsidig virksomhed, der kan hjælpe dig på mange måder.