Holiday News er en rejse guide, som har eksisteret siden 2017. På denne blog finder du alt, hvad du har brug for at vide om ferie og livsstil. Dette online magasin sætter fokus på de finere ting i livet og skriver artikler under følgende emner:

  • Ferie & rejse
  • Livsstil og wellness
  • Alt om mode
  • Bolig og design

Holiday News sætter primært fokus på ferie, og både artikler og livsstil såvel som mode kan ofte relateres til forskellige spændende nyheder indenfor ferie og rejser.

På Holiday News’ blog finder du også en række forskellige butikker og blogs, som bliver anbefalet af administratoren. Dette er en rigtig fed funktion, for du som læser kan få meget ud af den. Skulle du også synes, at mode er spændende, så kan du, hvis du er fan af Holiday News, læse Modebloggen, som anbefales. Eller har du brug for nyt tøj eller et nyt par sko, så finder du også en anbefalet webshop.

Hvorfor læse om ferie på nettet?

Det er ikke alle af os, som aktivt går på nettet for at finde online magasiner, som skriver om ferie. Der er sandsynligvis flere danskere, som bare har deres egne idéer om ferier, og ikke tænker videre over det. Men der er faktisk flere grunde til, at det kan være fordelagtigt at læse om ferie på nettet.

Først og fremmest er bloggen selvfølgelig skræddersyet til dig, der går op i ferie og alt, hvad der hører til. Men nogle gange kan det være svært at holde styr på nyheder om ferie. Hvad er det nyeste hotte feriested? Hvor bør rejsen gå hen, hvis man vil spare penge? Hvad skal man have med på forskellige slags ferie? Disse spørgsmål er ikke altid lige til at kende svaret på. Du kan finde svarene ved blandt andet at læse Holiday News!

Derudover er der ofte mere mulighed for at gå i dybden på nettet. Mange blogs, såsom Holiday News, prøver ikke at skrive så mange artikler som muligt. I stedet er fordybelse et nøgleord, og du skal altid kunne lære noget. Derfor vil du ofte komme til at lære mere om forskellige emner med disse online magasiner.

Med disse ting i mente, så er Holiday News for dig, som gerne vil lære mere om det at tage på ferie, og som ikke vil nøjes med punktform!