Emily Salomons blog er én af de blogs, der har været med, siden hele bloggeruniverset startede. Og blandt andet derfor er den et besøg værd. Den er velorganiseret, og du kan finde opskrifter, modeinspiration, indretningstips eller inspiration til restaurantbesøg i København i alle mulige afskygninger.

Blandt kan du få opskrifter til lækre fredagsdrinks, tips til hvilke bøger du kan læse, eller hvordan du gør din altan klar til foråret. Alt sammen selvfølgelig med et personligt præg, så man ikke er i tvivl om, hvem der står bag skriveriet.

Personligt og professionelt

Som sagt er der både mulighed for at få tips, gode råd og inspiration til alt muligt i dit eget liv, men samtidig sætter Emily Salomon også sit eget præg på bloggen. Som læser kan du nemlig følge med i, hvordan Emily og mandens bryllupsrejse var, hvordan det også kan være udfordrende at blogge, som hun gør det og sådan noget. Det gør også, at man har lyst til at følge med, for det sætter nemlig et personligt præg på bloggen.

Gå ud i København

Emily er en ægte københavnerpige, så derfor er bloggen selvfølgelig spækket med anbefalinger til at gå ud i Københavns gader. Det gælder både anmeldelser af de nyeste restauranter i København, hvor man kan få den bedste pizza, eller hvor der er gode drinks.

Bloggen indeholder også anbefalinger til film og teaterforestillinger, hvilket er rart, for så falder man måske over nogle oplevelser, som man ikke selv havde fundet frem til. Eksempelvis har hun skrevet en miniguide til København, hvor du kan læse om alle de steder i byen, hun shopper, spiser brunch eller spiser is.

Skønhed uden på og inden i

Bloggen er ikke mindst fyldt med inspiration og tips til både mode og skønhed. Hvilket tøj der er in lige nu, hvad Emily selv ønsker sig, gode tilbud og så videre. Blandt andet deler hun sine ”weekly wanted”, som er fine collager sat op med for eksempel blomstrede kjoler eller suits. Der er masser af muligheder for selv at blive inspirereret.

Samtidig deler hun også gerne tips og produkter, som hun bruger. Blandt andet deler hun, hvordan hendes egen hudplejerutine er, og hun har et fast indlæg, der hedder ”månedens skønhedsfavoritter”, som er skønhedsprodukter, hun har brugt den seneste måned og ikke mindst en god begrundelse for, hvorfor netop dette produkt er godt.