Er du vild med alt lige fra gode madvaner til den nyeste mode? Så er chopping.dk en blog lige noget for dig. På siden finder du artikler med information om mange forskellige tendenser inden for mad, mode, familieliv, business og rejse.

Det er en blog for både mænd og kvinder, og så er det en side, der går op i det gode miljø. Artiklerne omhandler derfor kun madvarer og tøj, der sparer miljøet for så meget CO2 som muligt, ved eksempelvis at fokusere på de lokale produktioner.

En blog om mad

På www.chopping.dk kan man læse en hel del om mad. Det er faktisk det emne, der bliver skrevet mest om, og det er der en god grund til. Madvaner er noget vi danskere går op i som aldrig før, og derfor er det værd at skrive om de gode og sunde madvaner.

Herunder kan man eksempelvis læse meget om, hvordan man skaber sig nogle madvaner, der er gode for miljøet.

Læs om de nye modetendenser

Udover at kunne læse en hel del om mad, kan du også på chopping.dk læse om de nyeste tendenser inden for tøjmoden. Her er omdrejningspunktet kvalitetstøj, der samtidigt skal være smart at gå i.

Her skinner bloggens grønne brand igennem igen, da der udelukkende skrives om tøj, der er med til at skåne miljøet. Det er eksempelvis tøj, der er fremstillet af 100 % naturmaterialer.

En blog om business

Her kan du også læse om meget andet end mad og mode. Du finder også en business sektion, hvor du kan læse om forskellige måder at spare penge på eller starte dit eget foretagende op.

Du kan eksempelvis læse om, hvordan man på smarteste vis kan starte sin egen blog op og komme videre med den på en effektiv måde. Dette kan klart anbefales, hvis du selv ønsker at prøve dig af med en anden blog, da Chopping i forvejen selv er erfaren, når det kommer til at blogge.

Familieliv og rejse

Lever du det gode familieliv eller er du bare vild med at rejse? Så finder du også hyggelige artikler om gode tips til udflugter med familien eller rejsen med vennerne.

Chopping er en side for dig, der specielt er vild med mad og mode, men som også har interesse i mange andre spændende livsstilsvaner.