Chopin Charlottenlund sælger tøj til kvinder. Både via den fysiske butik i Charlottenlund og via webshoppen. Butikken er beliggende på Jægersborg Allé og er den største modetøjsbutik til kvinder på denne allé.

I butikken kan man finde tøj i flere forskellige slags kategorier, og der fås tøj fra mange velkendte brands. Man kan blandt andet få underdele som bukser og jeans, men også nederdele. Butikken byder også på kjoler, strikke, skjorter, toppe og mange andre overdele. Butikken sælger også sko og accessories.

Tøjet er kendetegnet ved, at det ikke er at finde på ethvert gadehjørne. Butikkens hovedfokus er på at levere varer og nyheder, som de fleste andre butikker ikke har. Men der er dog også fokus på “value for money”.

I butikken kan man mikse og matche tøjet, som man ønsker det. På den måde er det muligt at finde sin egen stil. Chopin Charlottenlund tilbyder mange hotte styles. Nogle af varerne sælges udelukkende i butikken på den fysiske adresse. Både online og i butikken er det muligt at finde varer til den oprindelige og fulde pris, mens der også findes varer, der er på udsalg.

I webshoppen er det muligt at danne sig et overblik over varerne. Man kan blandt andet vælge mellem brands eller beklædningsdel. På den måde er det muligt at finde frem til det, som man er på udkig efter. Man kan også se, hvor mange varer der er at finde i hver kategori, og det tager ikke lang tid at sortere i resultaterne. Deres mest populære item er i øjeblikket Nova Square dunjakke fra Mos Mosh.

 

Kundeservice 24/7

Butikken på Jægersborg Allé holder åbent alle hverdage fra 10 – 18. Den har desuden åbent om lørdagen fra 10 – 15. I butikken arbejder veluddannede medarbejdere, der tilbyder en god service. Hvis man i stedet ønsker at bestille varer fra webshoppen, vil man få dem leveret i løbet af 1 – 2 dage. Når man bestiller tøj til kvinder for mere end 499 kr., vil fragten blive betalt af Chopin Charlottenlund.

Butikken leverer desuden også til 12 andre lande end Danmark, og her er leveringstiden naturligvis længere. Hvis man har spørgsmål til Chopin Charlottenlund, kan man tage kontakt til kundeservice 24 timer i døgnet.

Hvis man har købt en vare hos Chopin Charlottenlund, og man fortryder købet, er det muligt at returnere varen. Det skal ske i løbet af 14 dage. Varer, der er købt via webshoppen, kan både returneres fysisk i butikken og ved at sende dem retur.

Hvis der er et ønske om at returnere varerne med post, er det muligt at bestille en returlabel til 40 kr. Hvis man ønsker en anden størrelse end den, man har købt, kan man få ombyttet varen. Enten via post eller ved at møde op i butikken.

Via hjemmesiden kan man med én samlet tilmelding tilmelde sig Chopin Charlottenlunds nyhedsbrev og modemagasin.

Når man modtager nyhedsbrevet, er det muligt at holde sig opdateret på både nye varer og forskellige begivenheder, der er i butikken. Man vil også få tilsendt et modemagasin, når det udkommer. Man kan altid afmelde sig nyhedsbrevet igen, hvis det er ønsket.

Hos Chopin Charlottenlund er der desuden fokus på miljøet. Butikken har i den forbindelse fokus på både CSR og et godt arbejdsmiljø.