Sommeren kan nemt blive lang, hvis man ikke har godt læsestof liggende, der kan give et lille ”kick” når arbejdsdagen har været lidt træls og man trænger til en pause: Men hvor kan man finde let læsemateriale, der kan bruges uanset tid og sted?

Svaret er simpelt: Online Blogs.

Blogs opdateres ofte og tilbyder løbende spændende artikler indenfor forskellige nicher, der gør dem interessante for deres specifikke målgruppe. Nogle blogs er meget personlige og handler om den almene hverdag, men de bedste blogs er de, der fungerer som et gratis hverdagsmagasin.

Blog4one er den perfekte blog til alle, der gerne vil følge med i blogging, men vil læse artikler med substans der drejer sig om emner som er interessante, relevante og lærer læserne noget nyt.

På blog4one fokuseres der på alle de ting der allerede berøre folk i hverdagen: Bolig og design, modetøj og EDB/teknik.

Dette gør bloggen til en ideel informationskilde for alle der gerne vil læse det seneste nyt indenfor de udvalgte emner, og som godt kunne tænke sig at blive udfordret med nye ideer og synspunkter.

Hvad er blog4one?

Blog4one har været live siden 2013, og har siden den blev oprette givet læserne mulighed for gratis at have adgang til afslappende artikler om modetøj som man kan hygge sig med når der er trang til en lille pause, samt tungere artikler om alt lige fra jobsamtaler til Skats nyeste initiativer indenfor moms.

Uanset om humøret svinger til en hyggeartikel eller noget mere dybdegående, er blog4one et godt sted at finde læsestof som giver ny indsigt i forskellige emner.

Blog4one er udover at være godt læsestof også CO2-neutral. Gennem samarbejde med ”IngenCO2” deltager blog4one i CO2-reducerende projekter og er med til at opføre vedvarende energikilder såsom solceller og vindmøller. Det har muligvis ikke meget at gøre med læserne personligt, men det er en god følelse at kunne sidde og læse de seneste ”news” om komfortable modesko med god samvittighed.

Blog4one er et fælles initiativ. Det betyder at man på bloggen kan finde artikler fra mange forskellige kilder, lige fra den journaliststuderende der gerne vil øve sig lidt på artikelskrivning i weekenden, til artikler skrevet at professionelle skribenter. Dette giver bloggen en unik mulighed for at udnytte sig af de forskellige skribenters styrker, indenfor de områder de kender bedst.