Det er ikke altid, at man som kvinde har tid til at bladre sig igennem det ene modemagasin efter det andet. Man har måske heller ikke samme overskud til at købe ugebladene mere og se, hvad de rige og kendte går med i udlandet.

Anella er bloggen for dig, der ønsker at have fingeren på fashion-pulsen og hele tiden været opdateret med, hvad der sker i de forskellige modehuse. Det kan også være, at du blot skal have information om, hvilke brands, der er hot og hvilke, der er not denne sæson.

Hold styr på de skiftende trends – følg den engagerede blog

Der findes rigtig mange blogs, der alle sammen udgiver artikler på månedsbasis om nogenlunde de samme ting. Typisk vil man se faneblade såsom mad og livsstil, hus og boligindretning, politik, it og teknik på næsten alle danske og udenlandske blogs.

Dog er det de færreste bloggere, der rent faktisk bruger alle faneblade, men derimod skriver om ét specielt emne. Anella er én af de blogs, der har specialiseret sig indenfor mode og stil – især til kvinder. Man kan derfor rolig lave sig en kop the eller en virgin marguerita og sætte sig på terrassen for at læse bloggen fra ende til anden.

Ofte kan man få glæde af at læse artikler af ældre dato på en blog, da man på den måde kan se om man indtil nu har kunnet følge moden og har de rigtige ting hængende i skabet. Samtidig kan man holde sig opdateret omkring de nyeste trends, upcoming brands og meget andet.

Tips og tricks til at holde styr på garderoben

En af de sværeste ting for kvinder er at rydde ud og op i deres klædeskabe, skuffer, kasser og endda poser med tøj, sko, tasker og accessoires. På Anella.dk får du tips til, hvordan og hvornår du kan rydde ud i dine skabe uden at du føler det som et tab.

I langt de fleste tilfælde kan man donere sit aflagte tøj til andre, således at man med god samvittighed kan bruge penge på at forkæle sig selv og sin krop igen. Det er en vane, at man som kvinde gemmer selv de mindste ting – for hvad nu hvis de kommer på mode igen?

Ved at følge bloggen kan man se, hvad der er hit og hvad der er nitten, på den måde kan du mixe og matche gammelt med nyt.

Anella bringer også dit budskab

Har du et budskab har du også mulighed for at få udgivet din artikel hos Anella, men det kræver selvfølgelig at du har noget interessant at fortælle læserne. Anella har mange læsere og er derfor en rigtig god mulig for at få budskabet helt ud til folk. Besøg her Anella.dk og her kan du indsende din artikel. Her kan du bringe din pressemeddelelse eller budskab.

Anella er helt sikkert et besøg værd.