Blogguide.dk – Et link eller en anbefaling til din blog eller website.

Blogguide.dk er din guide til websites.

Her har du den mulighed at reklamere for dit site og samtidig få et rigtig godt returlink med høj domæneranking. Du har 2 tilmeldingsmuligheder.

1. Medlemskab med link

Få et link fra blogguide.dk. Indsæt vores mærke på dit site med et do-follow returlink.
Pris første år kun 199.- Derefter 499 pr. år.

 

2. Medlemskab med anbefalingsartikel inklusiv 2 links.

Få et link og en anbefalingstekst med 2 links fra blogguide.dk. Indsæt vores mærke på dit site med et do-follow returlink.
Pris første år kun 999.- Derefter 499 pr. år.

Har du en blog eller et website du meget gerne vil anbefale og det kan meget vel være din egen blog, så er det blot at udfylde felterne herunder.

Prisen er inklusiv tekst, men vil du gerne selv skrive din anbefalingsartikel må du gerne det. Vær blot opmærksom på at teksten skal være helt unik og må kun indeholde 2 links til det website du anbefaler. For at undgå duplicate content vil al copy tekst blive fjernet.

Når du anbefaler et website skal anbefalingen være på minimum 350 inspirerende ord. Du må meget gerne skrive hvilken kategori du synes dit website skal tilhøre og evt. gerne forslå en ny kategori hvis den ikke allerede eksisterer.

 

Begge medlemskaber indbefatter at du indsætter et anbefalingsbadge med et do-follow returlink til blogguide.dk på dit website. Du kan frit indsætte mærket hvor du vil og i den størrelse du vil, dog min 60px bred. Mange vælger dog at indsætte i sin footer, header eller f.eks ”Om os” side.

 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail@blogguide.dk så svarer vi dig hurtigst muligt.

Udfyld felterne herunder

Følgende filer kan uploades docx, odt
Følgende filer kan uploades jpg, jpeg og png

Når du har indsendt din bestilling modtager du herefter et betalingslink på email. Når du har betalt betalingslinket indsætter vi din anbefaling.
Alle priser er ex. moms