På 8coconuts.com finder du det hele. Bloggen er dedikeret til en række forskellige emner, men kredser hele tiden om shopping. For i Danmark køber vi meget, og vi kan godt lide at bruge vores penge rigtigt. Det kan desværre være svært med så mange muligheder. Hos 8coconuts er kun det bedste godt nok!

Dette online magasin skriver om følgende emner:

  • Familie
  • Mode
  • Mad og wellness
  • Ferie og rejser
  • IT og teknologi
  • Sport

Dette betyder, at uanset hvad din store passion er, så er 8coconuts her til at hjælpe dig. Det har de været siden marts 2018, hvor de første artikler blev udgivet.

Hos 8coconuts sættes kvalitet over kvantitet

I dag kan du få mange nyheder – ofte for mange! Hvad end det er på de sociale medier eller mere traditionelle aviser, så kan det tit være umuligt at få et reelt overblik over de vigtigste ting, som bekymrer dig. Men på denne blog er situationen en anden.

Her bliver der nemlig ikke skrevet artikler bare for at skrive dem. I stedet er fokus på at skrive gode artikler til den kritiske forbruger. Det betyder, at du ikke bare få indlæg om hvad som helst. I stedet er hver artikel velskrevet, og der bliver gået i dybden med det givne emne.

Artiklen ”Hvad ved du om dametøj?” er et godt eksempel. Alt hvad du har brug for at vide omkring moden i denne tid kommer nemlig på bordet.

Her får du kendskab til de mest relevante trends, hvor du kan købe det rigtige tøj, og hvilke mærker bliver mest populære. Det er en fantastisk måde at lære på, mens du kan finde ud af, hvor du skal shoppe.

Med henvisninger er det lidt at shoppe

Hos 8coconuts er de dog klar over, at de ikke kan være en perfekt guide til alt. Derfor finder du på bloggen flere henvisninger, som du kan udnytte, hvis du vil læse mere.

Er du fan af stilen, som du er blevet præsenteret for, så kan du for eksempel læse Zuzzi lifestyle magazine. Her lærer du mere omkring de nyeste udviklinger indenfor livsstil. Og du ved, at kvaliteten er i top, for holdet bag 8coconuts siger god for dem!

Du finder også flere referencer til steder, hvor du kan handle tøj. Så når du har læst en fed artikel om mode, så er du ikke mange klik væk fra det rigtige outfit!